Як правильно варити Желатин для холодця

Як легко розвести желатин для холодця?

Замочіть у холодній воді листовий желатин із розрахунку 7 г желатину на 500 мл бульйону (гранульований желатин можна замочити в частині бульйону). Розігрійте бульйон, додайте віджатий листовий желатин (або набряклий гранульований). Прогрійте бульйон до повного розчинення желатину.

Скільки треба желатину на 1 літр води для холодця?

Для звичайного желе чи заливного потрібно брати 25-30 г порошку желатину на 1 л рідини. 30 г – це 2 столові ложки з невеликою "гіркою". Якщо холодець жирний (зі свинини), а в желе багато цукру, краще трохи збільшити дозування загусника.

Related Post

Відвалилася тимчасова коронка, що робити

Коли відвалилася коронка, необхідно якнайшвидше записатися до лікаря, бажано того ж дня. У цей час краще не вживати їжу, щоб уникнути попадання мікробів в основу культової вкладки. Якщо такої можливості

З чого роблять рукоятку ножа

Металеві рукоятки дуже популярні, основним матеріалом з яких є титан, нержавіюча сталь та алюміній. Більшість металевих ручок у ножах насправді містять метал не в чистому вигляді, а різні сплави.29 черв.

Як можна вирішувати системи нерівностей

Вирішити систему нерівностей — означає знайти безліч усіх значень невідомого, у яких виконується (справедливо) кожну нерівність системи. Для цього знаходять безліч рішень кожної нерівності системи окремо, а потім знаходять загальну