Як загорнути м'ясо в коржик?
- Крок № 1. Змастіть лист коржі або лаваша вершковим або сирним сиром. Краї трохи змочіть водою. Викладіть начинку тонким шаром.
- Крок № 2. Акуратно поверніть коржик у звичайний щільний рулет. Заберіть у холодильник на 1–2 години, щоб рулет набув потрібної форми, а краї коржика або лаваша «приклеїлися».
Як скласти круглий коржик?
Укласти на робочу поверхню пшеничну чи кукурудзяну коржик та кухонними ножицями/ножем зробити 1 надріз від краю тортильяс до центру. Подумки розділити коржик на 4 рівні сектори. На перший сектор, розташований ліворуч від розрізу на коржі, покласти моцарелу. На другий сектор розмістити авокадо.