Шаверма в круглому лаваше – загортаємо рол Викладіть м'ясо та овочі шарами на найближчу до себе третину лавашазалишивши трохи запасу по краях, потім загорніть обидва краї так, щоб вони майже зійшлися в центрі. Після цього загортайте рол, не натискаючи на нього дуже сильно.
Тут все просто:
- Розгорніть лаваш на столі та змастіть соусом.
- Викладіть начинку, відступаючи від країв коржика. …
- Почніть згортати рол, рухаючись від краю, де знаходиться начинка.
- Оберніть м'ясо двічі тестом і підверніть нижній край вгору, у бік начинки.
- Загорніть трубочку повністю.
26-Sept-2018
На питання про те, якою лаваш краще для шаурми, правильна відповідь – вірменська.