Скільки коптити осетра холодного копчення?
Холодне копчення: рецепт Підвісьте тушки осетра в коптильні так, щоб вони не торкалися. Підпаліть тріску для димогенератора. Протягом перших 12:00 дим надходить у коптильну камеру без перерви, а потім – з незначними часовими інтервалами. Температура в камері повинна бути не вищою за 30 градусів.
Як закоптити осетра в домашніх умовах?
Традиційний спосіб: другий рецепт Чим дрібніший осетр, тим гірший у нього смак. Краще відбирати щонайменше 2-кілограмові тушки. Свіжу або розморожену рибу потрошать, обов'язково відокремлюючи хвіст і голову, потім натирають великою сіллю, укладають у блюдо. Закривають фольгою, ставлять у холодильник як мінімум на ніч.