Як правильно заквасити капусту в домашніх умовах смачно та швидко

Скільки класти солі, щоб заквасити капусту?

25 г Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту чи капусту шматочками та складає 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу. У багатьох рецептах додають моркву.

Як правильно квасити капусту щоб вона була білою?

треба починати квасити спочатку при кімнатній температурі 2-4 дні, потім винести в прохолодне місце гніт на капусті тримати перші 2 дні, потім зняти, перемішати і знову поставити обов'язково протикання капусти у баку на день по кілька разів до самого дна, щоб виходили гази від бродіння

Related Post

Рік хробака коли буде

Коли прокидаються хробаки? Земляні черв'яки прокидаються восени, коли погода стає прохолодною та вологою. Під час зимових заморозків вони йдуть углиб своїх коридорів, куди мороз не добирається, і переходять у режим

Коли євреї втратили державу

Як Палестина стала Ізраїлем? 14 травня 1948 року на колишній території підмандатної Палестини було проголошено утворення держави Ізраїль.. Наступного дня сім арабських держав (Єгипет, Сирія, Ліван, Трансіорданія, Саудівська Аравія, Ірак

Коли продали ікеа

Що тепер замість ІКЕА? 15 квітня у торговому центрі «Щовківський» у Москві відкрився магазин Swed House, який позиціонує себе як аналог Ікеї. Білоруський бренд співпрацює з тими самими фабриками, що