Як правильно замаринувати зайця для духовки

Як вимочувати зайця перед приготуванням?

Є кілька способів вимочування зайця. Перший – просто замочити у холодній воді приблизно на добу, воду за цей час 2-3 рази поміняти. Другий – замочування в оцті. Хороший тим, що при цьому ще й маринування м'яса відбувається, зайчика потім одразу можна відправляти на вугіллі або гасити.

Скільки потрібно вимочувати м'ясо зайця?

Вимочувати зайця потрібно кілька годин, але для кращого результату процес має зайняти добу. За цей час м'ясо просочиться маринадом, стане м'яким та втратить гіркоту. Для вимочування підійде молоко, оцет і навіть звичайна вода.

Related Post

На ліжку блохи що робити

Як позбутися бліх у ліжку? Як вивести бліх в квартирі Обробіть свого вихованця та всіх інших тварин у будинку. … Стирайте підстилки вашого вихованця за високих температур. … Регулярно та

Кастрол мобіл чи шелл що краще

За своїми експлуатаційними властивостями олії Shell та Castrol приблизно однакові. Shell характеризуються вищим індексом в'язкості та кращою міцністю масляної плівки, а Castrol – меншим вмістом сірки.25 лип. 2022р. Що краще

Як зробити паспорт дитині в Білорусі

Скільки коштує зробити паспорт дитині в Білорусі 2023 року? Паспорт можна виготовити в індивідуальному терміновому порядку за 5 робочих днів з моменту подання заяви, для цього оплачується: держмито виготовлення білоруського