Як правильно запекти гарбуз із м'ясом

Скільки потрібно запікати гарбуз?

Випікати близько години за 200 °С. Якщо у тебе великий гарбуз, наріж його шматочками, посип цукром або корицею і поклади у форму шкіркою вниз. Випікай приблизно 40 хв. при 180 °С. Шматочки гарбуза, запечені зі шкіркою, добре тримають форму і не розпадаються.

Який гарбуз краще запікати у духовці?

Мускатні гарбузи найсолодші, тому вони ідеальні для запікання та десертів. Також у них особливо багато вітамінів-каротиноїдів. Загалом, кращий гарбуз, на думку багатьох, якби не одне «але»: мускатні сорти зберігаються менше за інших, і чим довше вони лежать – тим менше в них залишається солодощі та вітаміни.

Related Post

Як зробити обігрів курника

Чим можна опалювати курник? Кури не надто вимогливі до умов утримання та добре переносять невеликі холоди. Однак у зимовий період температура в пташнику не повинна опускатися занадто низько, тому варто

Що краще ванна або душовий піддон

Аргументи на користь ванн Ємності лежачої ванни середніх розмірів достатньо для великого прання та замочування білизни, купання дітей, миття домашніх вихованців та реанімації подарованих квітів, а в піддоні вдається тільки

Як підключити реле регулятор замість інтегралки

Що означає буква Д на генераторі? D+ – висновок "D+" генераторної установки; DF – виведення управління обмоткою збудження; R – навантаження (споживачі електроенергії); Як реле регулятор регулює напругу? По суті,