чайну ложку ромашки аптечною або пакетик із травою залити склянкою гарячої води, але не окропом. Після закипання вода повинна постояти 10 хвилин, щоб охолонути до 90-95 градусів, які найбільш підходять для заварювання будь-якого чаю. Наполягати під кришкою, як і звичайний чай, 5-10 хвилин.
Як правильно пити ромашку до їди чи після?
Напій слід вживати після їжіАле не раніше, ніж через годину, тоді ромашка сприяє нормалізації травлення. Невикористану сировину після заварювання можна застосовувати у вигляді компресів та примочок.
Як правильно пити аптечну ромашку?
Підбиваючи підсумки, можна сказати, що ромашковий чай або аптечну ромашку. можна пити щодня, якщо тільки по одному чайному кухлі (приблизно до 300 мл). Якщо ж ви вживаєте цей напій у великих обсягах, необхідно робити тижневе (7 днів) переривання.