Як правильно заварювати шипшину в каструлі?

Викладіть шипшина в каструлю і залийте теплою водою. На 500 мл рідини знадобляться 2 столові ложки плодів. Подрібнених ягід потрібно покласти трохи менше. Залишіть під кришкою на півгодини.30 Oct 2022

Достатньо залити 10 подрібнених ягідок 200 мл окропу, потримати на вогні 3 хвилини, настояти під кришкою 15 хвилин і процідити. Але і цей спосіб не найкращий. Найбільша кількість вітамінів збережеться у відварі, якщо приготувати його на водяній бані.

На водяній бані краще всього заварюється дрібно порізаний шипшина. Для цього подрібнені плоди заливають окропом із розрахунку 2 столові ложки на склянку води та тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Після шипшини необхідно дати настоятися 30-40 хвилин, потім процідити – і можна пити.

Ягоди можна заварювати як цілими, так і розрізаними або подрібненими в блендері – це вплине лише на якийсь час заварювання. Окріп зведе нанівець користь ягід шипшиниТому рекомендуємо заливати ягоди водою 80-90°С.

Related Post

Як стати перевізником із китаю

Як вигідно доставити вантаж із Китаю? Перевезення вантажів морем – це найдешевший спосіб доставки товару з Китаю. Він займає більше часу, проте суміжні витрати (витрати на складування, зберігання товарів) будуть

Як правильно називати сваха чи сватя

Сваха (сватя) – Жінка, що професійно займається сватання, улаштуванням шлюбів, ж. нар. від сват. Сваха — сакральний термін в індуїзмі, жертва богам. Як інакше називається сваха? Синоніми до слова «сваха»

Як можна перегнати спирт

Що вийде, якщо перегнати спирт через дистилятор Якщо розглянути один із рецептів, то на 1 літр спирту можна взяти 3 г марганцівки, попередньо розчинені в 300 мілілітрах кип'яченої води. Такий