Такий продукт залишається свіжим цілодобово. Але є можливість продовжити цей період свіжості, для цього варто заморозити чіабатту. Коли вона охолоне після приготування, її рекомендують перекласти в пакет, щільно загорнути, після чого вже покласти в морозилку.
Чіабатта зберігається 2 доби при кімнатній температурі у щільно закритому пакеті. У замороженому вигляді пшеничний хліб зберігається до 3 місяців.
Хліб рекомендується зберігати в холодильнику. Низькі температури перешкоджають утворенню плісняви. Таким чином термін зберігання можна збільшити до 7 діб. Борошно виріб слідує зберігати в упаковці.
Якщо вам потрібно надовго зберегти свіжість хліба – Покладіть його в морозильну камеру. Зверніть увагу: нарізаний на шматочки хліб відтає набагато швидше, ніж цільний буханець. Для кращого зберігання продукту заздалегідь встановіть температуру в морозильній камері нижче -18°C або активуйте режим суперзаморозки.