Як правильно зберігати рибу у магазині?

Для свіжої риби Охолоджена риба зберігається при температурі від 0 до -2 ° C у спеціальних «відділах свіжості» холодильника або обкладена льодом. Термін придатності охолодженої риби залежить від її розміру: велика риба зберігається трохи більше, ніж дрібна.

Риба не псується протягом доби, якщо тушку промити, дати стекти з неї воді і укласти на лід у холодильнику, накривши чистою тканиною, що дихає. Для зберігання продукції тривалий термін при температурі -8º С протягом 7-15 діб використовують суміш льоду із сіллю.

Свіжу рибу не оброблену, слід зберігати при температурі нульової до +2. Потрошена риба може зберігатися до двох днів за температури +2 – +5. У сумці-холодильнику можна лише перевозити рибу. Копчення – це термічна обробка, яка допускає тривалого зберігання продукту.

У вакуумному пакеті свіжа риба без холодильника залишиться придатною три доби і навіть довше, якщо тримати її у прохолоді. Термічно оброблені дари моря та страви з ними також небажано залишати в теплому приміщенні довше, ніж на кілька годин.

Related Post

Як стати помітною дівчиною

Як стати найпривабливішою дівчиною? Найвірніший спосіб бути привабливою жінкою полягає в тому, щоб випромінюватиме впевненість у собі, проте також не зайвим буде подумати про свій зовнішній вигляд. Щоб здаватися цікавою

Нашийники колись з'явилися

Звідки з'явилися нашийники Нашийник – досить давній винахід. Найраніші нашийники, які дійшли до вчених, датуються 7-м століттям до нашої ери. Є припущення, що спочатку нашийники були придумані для котів у

Як підключити другий комп'ютер через вай фай

Як з'єднати два комп'ютери через мережу Wi-Fi? Для цього, знаходимо іконку wi-fi підключення в правому нижньому куті екрана. Натискаємо на неї правою кнопкою, виводимо список wifi мереж, шукаємо свою та