Вишнева наливка на горілці У скляну банку скласти вишню шарами (не більше 5 см), чергуючи її із цукром. Залити вміст горілкою так, щоб рідина покривала вишню із цукром. Банк закрити щільною кришкою, поставити для наполягання в тепле темне місце. Вишневе наливання витримати щонайменше 1,5-2 місяців.
14 днів Вишні помити. Видалити кісточки. Висипати ягоди у банку і залити спиртом. Залишити їх наполягати 10-14 днів.
Вишню можна залишити з кісточкамиЯк це зробила я. А можна вийняти кісточки і заливати чисту м'якоть. У такому разі витримувати наливку потрібно буде довше – близько двох місяців. І смак буде трохи простіше – кісточки все ж таки надають велику насиченість.