Як приготувати баклажани швидко і смачно рецепти з фото прості

Як правильно вимочувати баклажани перед приготуванням?

Баклажани нарізають і опускають у каструлю із холодною підсоленою водою. Так як баклажани у воді не тонуть, доведеться притопити їх за допомогою гніту. Півгодини такої «ванни», і вся гіркота з баклажанів йде. Залишиться їх обполоснути, віджати від надлишку води та приступити безпосередньо до готування.

У чому замочити баклажани, щоб вони не гірчили?

Розрізаємо плоди вздовж або ріжемо кружальцями і посипаємо великою сіллю. Саме великою: м'якоть овочів пориста, вона охоче прийме дрібну сіль, яка там і залишиться. Так, баклажани перестануть гірчити, але будуть надто солоними. Залишаємо хвилин на 20-30, щоб на поверхні проступила рідина.

Related Post

Як можна використовувати шкірку манго

Шкірку використовують як прекрасний допоміжний засіб, що відлущує. Олія з кісточки заспокоює та пом'якшує шкіру, а також зволожує та живить волосся та нігті. Екстракт манго з успіхом застосовують у засобах

Як підключити генератор мопеда до акумулятора

Як правильно підключити генератор до акумулятора? Акумулятор підключається до генератора. Необхідно обов'язково дотримуватись полярності при підключенні. Червоний провід від генератора з'єднується з «плюсовою» клемою акумулятора, а чорний провід від генератора

Що робити, якщо випила кислоту

Якщо постраждалий отруївся кислотою, потрібно випити слаболужний розчин – соди, мильний розчин. При отруєння отруєння Отруєння – розлад життєдіяльності організму, що виник внаслідок потрапляння в організм отрути або токсину, а