Ньоккі чудові з будь-яким соусом, чи це просто розтоплене вершкове масло з шавлією та пармезаном, сиром горгонзолу або песто генуезький. Спосіб приготування: помістити галушки в киплячу підсолену воду. Коли вони випливуть злити воду і приправити бажаним соусом. Шановні клієнти!
Якщо ви не збираєтеся варити їх одразу, ньоккі слід заморозити. Для цього розкладіть їх на принесеному борошном таці та заберіть у морозильну камеру. Ньоккі швидко замерзнуть. Тоді їх можна, можливо пересипати в пакет і зберігати у морозилній камері.
У цьому рецепті всього два інгредієнти, картопля та борошно, тому ньоккі мають чистий смак, до їх трохи пухкої поверхні ідеально липне будь-який соус, а самі вони настільки ніжні, що буквально тануть у роті, і це не перебільшення.