Як приготувати камбалу в духовці?

Яку рибу вибрати на дієті? Найбільш оптимальним варіантом буде біла риба. До неї належать такі види, як тріска, хек, мінтай, камбала. Вони найнижчі: калорійні: містять до 2% жиру.

Спочатку з черевця знімається луска, потім відрізається голова, тушка промивається і дістаються нутрощі. Після чого шкіра здирається різким рухом руки. Камбалу смажать, гасять, запікають, фарширують з гарнірами та приправами.

Готуємо на середній решітці близько 20 хвилин. Скільки запікати камбалу у духовці залежить від ваги риби та того, чи є всередині ікра.

Related Post

Як зняти паперовий скотч із вікна

Як прибрати паперовий скотч із вікон? Для того, щоб позбутися слідів скотчу, достатньо розвести соду водою до консистенції сметани, після чого розчин наноситься на пластикове вікно і залишається на 5

Як користуватися спалахом 430

Як налаштувати камеру зі спалахом? Для вбудованого спалаху існує аналогічна установка, яку можна виставити в Меню фотоапарата. Меню — > Компенсація спалаху або Меню —> Керування спалахом — > Вбудований

Starline s96 як підключити брелок

Утримуйте кнопку позначки та встановіть елемент живлення. Світлодіод мітки спалахує червоним кольором. Відпустіть кнопку та проконтролюйте наявність серії спалахів червоного кольору протягом 10 секунд. Успішна реєстрація буде підтверджена спалахом зеленого