Як приготувати квашену капусту в банці швидко і смачно

Скільки солі та цукру на 1 кг капусти при квашенні?

Якщо ви вирішили квасити капусту з морквою, її потрібно брати в кількості 3% від ваги капусти, тобто 300 грам моркви на 10 кг капусти. А от солі на 10 кг капусти потрібно 200 грам, або 8 столових ложок без гірки.

Що додають до квашеної капусти для смаку?

У капусту також можна додати:

  • Цукор. Він прискорить процес бродіння. …
  • Буряк або гарбуз у поєднанні з морквою або замість неї.
  • Яблука. …
  • Журавлину, брусницю.
  • Лавровий лист, запашний перець, гілочки кропу з насінням, кмин, хрін, листя смородини або інші приправи на ваш розсуд.

Related Post

Коли готові гриби

Свіжоморожені гриби готуйте 30-40 хвилин, а вареноморожені – 20-25 хвилин. Сушені беруть лише для супу, попередньо проваривши їх 20 хвилин. Визначити, що білі гриби готові, нескладно: вони опустяться на дно

Як швидко прокинутися, якщо засинаєш

Що допомагає швидко прокинутися? Розповідаємо про інші ефективні та безпечні способи прийти до тями. Відірвіться від екрану. З'їжте щось несолодке. Попийте води. Прогуляйтеся … Танцюйте так, ніби ніхто не бачить…

Що з'їсти, щоб аналіз крові був хороший

Останній прийом їжі повинен бути не пізніше ніж за 12 годин до дослідження. Аналіз крові проводиться натще, з ранку не можна пити чай, каву, які можуть вплинути на точність результату.