Як приготувати м'ясо з кабана?

Як приготувати м'ясо дикого кабана, щоб не було запаху?

У домашніх умовах для позбавлення від неприємного запаху м'ясо дикого кабана вимочують у слабкому 2-х процентному розчині оцту або лимонного соку протягом кількох годин, або для цих цілей використовують молочну сироватку, в якій м'ясо має перебувати протягом доби.

Чи потрібно вимочувати м'ясо дикого кабана?

Перед тим, як готувати смачну кабанятину, варто врахувати, що приготування дикого кабана має певні особливості. Щоб м'ясо дорослих самців не було занадто жорстким, його слід вимочувати в оцті щонайменше 3 години.

Related Post

Проінін та мексидол що краще

Навіщо Проінін? купірування абстинентного синдрому при алкоголізмі з переважанням неврозоподібних та вегетативно-судинних розладів; гостра інтоксикація антипсихотичними засобами; гострі гнійно-запальні процеси черевної порожнини (гострий некротичний панкреатит, перитоніт) у складі комплексної терапії.

Як зняти кулер з материнки asrock

Як вимкнути кулер на материнській платі? Зніміть кулер ЦП за допомогою утримуючих скоб, наприклад: Вимкніть систему та від'єднайте шнур живлення. … Обережно потягніть кулачковий важіль вгору, щоб від'єднати кулер ЦП

Коли з'являються квитки ржд

Для пасажирських поїздів, включаючи безпересадкові та причіпні вагони, що курсують в них, продаж квитків відкривається за 45* днів до дати відправлення пасажира (включаючи день відправлення та день продажу). Як відстежувати