Як приготувати шпинат на сковорідці?

Вони здатні викликати гельмінтоз та аскаридоз. Саме тому дуже важлива обробка зелені: рослини слід промивати проточною водою чи навіть обдавати окропом, якщо їх вживатиме в їжу дитина. "Не треба їсти зелень величезними пучками, найкраще дослухатися свого організму, якщо він налаштований.

Шпинат їдять у свіжому вигляді, смажать, припускають на пару, гасять. Свіже листя додають у салати, закуски, бутерброди. Шпинат добре поєднується з м'ясом, рибою, яйцями, сиром, беконом, горіхами, полуницею, авокадо, руколою, кунжутом. З нього варять супи, роблять гарніри, начинки для пирогів та піци, смузі та соки.

1 пучок шпинату перебрати, видалити пошкоджене листя та товсті черешки. Промити шпинат під проточною водою. Опустити в киплячу підсолену воду (500 мл) підготовлений шпинат і нехай вариться 3-4 хвилини на маленькому вогні.

Related Post

Як правильно заповнити заяву про аліменти

Як заповнити заяву про стягнення аліментів? Як правильно написати Заява до суду аліменти? написати найменування та адресу суду; позначити позивача (прізвище, ім'я, по батькові повністю, фактичну адресу, телефон для зв'язку);

Як зробити пухнасті оладки на молоці.

Чому не виходять пишні оладки? Оладки виходять сирими, якщо ви смажите їх на дуже сильному вогні. У цьому випадку вони підгоряють зверху, але не встигають пропікатися всередині. Ідеальні оладки потрібно

Що означає на своєму вайбері

Що означає щит в Вайбері? Щит червоного кольору говорить про те, що код ідентифікації змінився. Це може статися, якщо контакт перевстановить Viber або перейде на новий пристрій, але це також