Як приготувати желатин на торт.

Як правильно приготувати желатин?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Як правильно розвести желатин для десерту?

Желатин для солодощів Солодкі ласощі найкраще приготувати за наступним рецептом: у пропорції 1:5 замочити желатин у холодній рідині приблизно на півгодини. Після цього набряклий желатин потрібно обережно розпустити на водяній бані, помішуючи його до остаточного розчинення. Доводити до кипіння суміш не можна.

Related Post

Як користуватися механічним кутоміром

Як визначається результат вимірів по Угломеру? Під час читання показань на кутомірі з ноніусом ціле число градусів відраховують за шкалою основи зліва направо нульовим штрихом ноніуса. Потім знаходять штрих ноніуса,

Що робити при дерматиті

Що допомагає при дерматиті? Приклади негормональних препаратів, що претендують на роль найкращої мазі від дерматиту: Бепантен, Пантенол, Цинкова мазь, Радевіт, Бачимо, Лівосин, Феністил, Топікрем. Що не можна робити при дерматиті?

Як підключити материнську плату на комп'ютері

Як підключити до материнської плати? Щоб підключити живлення до материнської плати, використовується 24-контактна колодка блоку живлення, її необхідно встромити у відповідний роз'єм на платі, він, найчастіше, розташовується поруч зі слотами