Як розігріти мастику?

Як розм'якшити мастику для торта? Не поспішайте викидати засохлу кондитерську мастику. Цукрову масу ще можна реанімувати та використовувати за призначенням. Для цього покладіть її в герметичний контейнер і помістіть у гарячу воду або розігрійте в мікрохвильовій печі.Jan 30, 2020

Як зробити мастику м'якою

  1. Найпростіший спосіб – покладіть мастику у мішечок, наповніть миску теплою водою і опустіть мішечок туди. …
  2. Якщо часу чекати ні, додайте ложечку будь-якої рослинної олії та акуратно розмішуйте з мастикою – через кілька хвилин вона стане м'якою і її можна буде використати.

Підготовка мастики: При роботі в умовах негативних температур, гідроізоляційну. мастику рекомендується відігріти протягом доби при температурі не менше +15 С. Перед застосуванням гідроізоляційну мастику ретельно перемішати по всьому об'єму. При необхідності можливе розведення уайт-спірит.

Якщо ж мастика зберігалася дуже довго або в неправильних умовах і трохи підсохла, то можна спробувати повернути її в пластичний стан, обернувши в харчову плівку та помістивши у герметичний контейнер. У контейнер потрібно покласти злегка вологий рушник.

Related Post

Як зробити синє підсвічування акваріума

Як зробити синє світло в акваріумі? Для акваріумістів актуальні такі позначення: /35 – білий колір, 3500 К (W), /89 – блакитний колір, 10 000 К (актинічний), /05 – блакитний колір

Як правильно приклеїти присоски до скла

Просто намажте присоску герметиком і лише після цього приклейте до скла. Якщо ви вирішили скористатися цим варіантом, використовувати присоску за призначенням можна буде тільки через добу. Також варто зауважити, що

Як приймати сухий бджолиний підмор?

Якісний підмор висушити в духовці, подрібнити в кавомолці, приймати сухий порошок, починаючи з 1/5 год. ложки, поступово довести до 1 год. ложки, за 30-40 хвилин до їди 2 рази –