Як розм'якшити готові коржі для торта?

Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Тверді коржі Проблема усувається. Полийте коржі великою кількістю солодкого сиропу. Залишіть на ніч. На ранок сироп убереться, і коржі стануть м'якими, вологими.

Існує дуже важливе правило: не треба просочувати гарячі коржі. Після приготування бісквіти повинні остигати протягом 5-6 годин у холодильнику. Якщо почати просочувати гарячі коржі, то вони розмокнуть, стануть в'ялими і розваляться. Сироп для просочення так само має бути кімнатної температури.

Related Post

Як оформити в літературі статтю із сайту

Як оформити посилання на інтернет джерело у тексті? Позначте матеріали для електронних ресурсів [Електронний ресурс]. Електронна адреса та дата звернення до документа в мережі Інтернет наводять завжди. Дата звернення до

Чим гарний хайвей

Що краще купити Xiaomi чи HUAWEI? Huawei проти Honor – переможець не такий очевидний І в битві між Xiaomi Mi 6 та Huawei Honor 9 першість здобув флагманський смартфон Xiaomi

Як зробити музичне привітання з фото

Як зробити слайд-шоу із фотографій з музикою безкоштовно? Безкоштовна програма для створення слайд-шоу Canva – Це інструмент для дизайну, який дозволяє створювати чудові слайд-шоу за лічені секунди. Просто відкрийте редактор,