Як швидко обробляти гусака

Як обробляти смаженого гусака?

Покладіть гусака на дошку грудкою вгору, відріжте крила суглобом. Відріжте від тушки ніжки суглобом, розріжте їх суглобом між гомілкою і стегном. Зробіть довгі розрізи по обидва боки вздовж грудної кістки. Акуратно підрізаючи м'якоть знизу, відокремте обидва філе грудки.

Навіщо замочують гусака у солоній воді?

Найголовніше в цьому рецепті – це маринування гусака. Дуже простий, але довгий. По суті, ми замочуємо на ніч гусака у солоній воді (від солі м'ясо стане м'якшим, а від води соковитим).

Related Post

Чим можна годувати ще немовля у 4 місяці

Якщо Ви вводите прикорм на 4-му місяці життя дитини – це зазвичай однокомпонентне овочеве або фруктове пюре, якщо дитина недостатньо добре набирає вагу, то це можуть бути безглютенові каші: рисова

Як можна зміцнити м'язи ніг

Як зміцнити слабкі м'язи ніг? Вправи для ніг у стадії загострення Сядьте на стілець, випряміть ногу паралельно до підлоги, затримайтеся на 2–4 секунди. … Обіпріться долонями на стіну. … Ляжте

15ne000 як підключити

Як правильно підключити інтернет-кабель до розетки? 1:32Рекомендований кліп · 47 сек.Підключення інтернет-розетки. Як підключити інтернет … – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу Як з'єднати кабель між собою? Тепер займемося власне