Як швидко посмажити курку на сковороді рецепт

Як приготувати курку на сковороді, щоб вона не стала сухою?

Викласти курку в розігріту олію. Смажити без кришки, на сильному вогні, по 2-3 хвилини з кожного боку. Олія дуже гаряча, тому шматочки відразу ж почнуть смажитися, а шкіра схопиться впевненою скоринкою. Далі потрібно зменшити вогонь до середнього та накрити сковороду кришкою.

Чим намазати курку перед смаженням?

Наприклад, використовують:

  1. томатну пасту або томатний соус;
  2. соєвий соус;
  3. гірчицю;
  4. аджику;
  5. сметану;
  6. рослинна олія;
  7. часник;
  8. прованські трави;

Related Post

Як користуватись хекс редактором

Чим редагувати файл Hex? Hex редактор CI Hex Viewer. Програма призначена для перегляду та редагування необроблених бінарних даних. Містить професійні інструменти, зручні для швидкого, простого та безпечного поводження з даними

Як зробити сніговий годинник

Як люди визначали час за сонцем? Сонячний годинник — пристрій визначення часу зі зміни довжини тіні від гномона та її руху по циферблату. Поява цього годинника пов'язана з моментом, коли

Як посмажити мружать на сковороді смачно та швидко

Як приготувати щуку, щоб вона не була сухою? Кожен шматочок філе занурюємо в яйце з обох боків і кладемо на сковорідку. Використовуємо тільки яйце, це і є фішка рецепту, саме