Як швидко приготувати баклажани простий рецепт

Як правильно вимочувати баклажани перед приготуванням?

Баклажани нарізають і опускають у каструлю із холодною підсоленою водою. Так як баклажани у воді не тонуть, доведеться притопити їх за допомогою гніту. Півгодини такої «ванни», і вся гіркота з баклажанів йде. Залишиться їх обполоснути, віджати від надлишку води та приступити безпосередньо до готування.

У чому замочити баклажани, щоб вони не гірчили?

Розрізаємо плоди вздовж або ріжемо кружальцями і посипаємо великою сіллю. Саме великою: м'якоть овочів пориста, вона охоче прийме в себе дрібну сіль, яка там і залишиться. Так, баклажани перестануть гірчити, але будуть надто солоними. Залишаємо хвилин на 20-30, щоб на поверхні проступила рідина.

Related Post

Як виготовляти цукор?

Цукрові заводи зазвичай будуються неподалік плантацій цукрового тростини. Очерет промивається, нарізається в стружку і перемелюється в гігантських млинах, внаслідок чого видобувається цукровий сік. Усі домішки видаляються шляхом очищення, після чого

Як зняти бампер на ауді а6 с6

Як зняти радіатор на Audi а6 с6? Заміна радіатора охолодження двигуна. Знімаємо захист двигуна. Зливаємо антифриз. … Знімаємо бампер. … Знімаємо підсилювач бампера. Ось власне те місце радіатора в якому

Палець судоми що робити

При судомі добре наступити на прохолодну поверхню – це стимулює нормальну роботу нервових закінчень. Краще розім'яти пальці – так м'язи прогріються швидше. Відновлення водного балансу – під час та перший