Як приготувати бісквіт із содою?
- Крок 1 із 7. З'єднуємо охолоджені яйця з цукром.
- Крок 2 із 7. Тепер беремо міксер і збиваємо яйця до пишної, пружної піни. …
- Крок 3 із 7. Потім додаємо борошно.
- Крок 4 із 7. І гашену оцтом соду.
- Крок 5 із 7. Все ретельно збиваємо та наливаємо тісто у форму. …
- Крок 6 із 7. Дістаємо бісквіт і даємо йому охолонути у формі.
- Готово!
Скільки має відпочивати бісквіт після випічки?
10-15 хвилин бісквіт повинен остигати у формі; близько години охолоджуватися на ґратах при кімнатній температурі; решта часу лежати в холодильнику, загорнутий у харчову плівку.