Як швидко приготувати вино з винограду

Скільки потрібно цукру на 1 л вина?

Через 2-3 дні після початку бродіння виноградне сусло пробують на смак. Коли воно стає кислуватим (цукор переробився) слід внести 50 грам цукру на літр соку.

Скільки потрібно додавати води та цукру у виноградне вино?

Додати всю воду і третину цукру (0,87 кг за рецептом у прикладі). Перемішати. Увага! Під час бродіння раджу вносити цукор з інтервалом в 4-5 днів трьома рівними порціями в загальній кількості не більше 200 грамів на 1 літр розведеного соку, враховуючи природну цукристість сировини.

Related Post

Що робити якщо постійно хропиш

Що потрібно зробити, щоб перестати хропіти? Зазвичай люди хропуть, коли сплять на спині, закинувши голову. У такому положенні зміщується корінь язика. Це створює додатковий опір вільного проходження повітряного потоку. Щоб

Для зростання волосся що краще для дітей

Привчіть дитину їсти достатню кількість фруктів та овочів. Не нехтуйте крупами, вони надзвичайно багаті на вітаміни групи В, корисні для здоров'я і краси волосся. Необхідні для волосся мікроелементи – цинк,

Колірний як користуватися

Як користуватися кольоровою гамою? Основою використання холодних квітів є: Оливкова з помаранчевим, світло-коричневим. Синій з жовтий і червоний. Зелений з жовтий, чорний і сірий. Ліловий з білим, рожевим та жовтим.