Час зберігання: для домашніх – 60 днів, сирокопчених та в'ялених виробів – 12 місяців. Перед тим як відправити ковбасу в морозилку, необхідно перевірити упаковку.9 чер. 2023 р.
Скільки сирокопчена ковбаса може зберігатись без холодильника?
120 днів Наприклад, з'ясуємо, скільки зберігається сирокопчена ковбаса без холодильника. Якщо такий продукт був виготовлений із якісного м'яса та відповідає вимогам ГОСТу, то його можна зберігати аж до 120 днів на свіжому повітрі.
Як псується сирокопчена ковбаса?
Що робити, якщо минув термін придатності сирокопченої ковбаси колір копченості ставати білуватим, зеленим, утворюються плями і наліт; аромат набуває вираженого кислуватий або солодкуватий, солонуватий запах; на дотик вироби стають слизькими чи липкими; на смак ковбаса може гірчити чи кислити.