Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.
Як швидко розморозити стейк із тунця?
Як підготувати тунець
- розморожувати сирий продукт потрібен на нижній полиці холодильної камери протягом 10-12 годин;
- перед приготуванням розморожену чи охолоджену рибу щонайменше 30-60 хв (залежно від температури у приміщенні) витримують на столі;
Чи можна розморозити тунець у мікрохвильовій печі?
Головне правило: розморожуйте рибу в холодильнику, тому що ні в холодній воді, ні за кімнатної температури, ні тим більше у мікрохвильовій печі розморожувати рибу не можна.