Як засолити скумбрію в розсолі за 2 години?
У остиглий розсіл викласти шматочки скумбрії в один шар (рибка має бути повністю покрита розсолом). Накрити каструлю з рибою в розсолі кришкою та поставити в холодильник на 2 години. За 2 години можна знімати пробу. Якщо вам здасться, що рибка недостатньо просолилася, то потримайте її в розсолі ще 30 хвилин.
Скільки часу потрібно для засолювання скумбрії?
Якщо хочете швидко засолити скумбрію, вибирайте рецепти, в яких фігурують шматочки або філе. Цілий рибині, щоб просолитися, потрібно 2-3 дні, порізаної – 12-18 годин. Під час використання оцту час посолу можна скоротити. Охолоджуйте розсіл перед заливкою.