Як смачно та швидко засолити горбушу рецепт

Як швидко засолити горбушу шматочками?

У окроп додайте сіль, цукор і перець, ретельно перемішайте. Поки остигає розсіл, відріжте у горбуші голову і очистіть рибу від шкірки, нутрощів і кісток. Наріжте філе невеликими шматочками і перекладіть у глибоку ємність. Охолоджений розсіл з'єднайте з коньяком і залийте горбушу на 20 хв.

Скільки часу солиться горбуша шматочками?

Змішати цукор і сіль у мисці та рівномірно натерти рибу з обох боків. З'єднати дві половинки, обернути поліетиленовою плівкою та відправити у холодильник. Через 24 години горбуша готова до вживання. Перед подачею на стіл горбушу можна полити олією.

Related Post

Як розшифровується аналіз багато

МНО (міжнародне нормалізоване ставлення) – це одне з досліджень на протромбін. З його допомогою визначається стан системи згортання крові у пацієнта. Цей білок попередник тромбіну – білка, що стимулює розвиток

Сатья дасть як правильно виховувати дітей

Як правильно виховувати дітей? Як виховувати дитинищоб він не виріс жорстоким. Інструкція Подавайте гарний приклад. Поясніть дитині, що таке насильство … Чесно розповідайте дитині про тіло, секс та інтимність …

Що робити, коли серця хворіти

Як швидко зняти біль у серці? Як полегшити біль в області серця Прийміть нітрогліцерин Ця порада для випадку, якщо ви хвилюєтеся, що біль може бути пов'язана з серцевим нападом, а