Як стати професійним пекарем

Що потрібно, щоб стати пекарем?

Якості, необхідні для роботи пекарем

  1. Фізична витривалість
  2. Уважність до деталей
  3. Чистощільність
  4. Логічне мислення (пекарське мистецтво не терпить приблизності)
  5. Терплячість
  6. Відповідальне ставлення до роботи
  7. Спритність
  8. Розвинена дрібна моторика

Яка освіта має бути у пекаря?

Для роботи пекарем достатньо отримати середня професійна освіта. Напрямок підготовки може називатися по-різному: "Виробник хлібобулочних виробів", "Пекар-майстер" або "Технологія хліба, кондитерських та макаронних виробів". Можуть бути інші варіанти, це залежить від навчального закладу.

Related Post

Коли вдома єнот

Багато єнотів не люблять, коли їх піднімають із землі, можуть вириватися та дряпатися. Якщо хочете отримати ручного звіра, то привчати його до рук потрібно з раннього віку. Фахівці рекомендують брати

Як стати високою людиною

Як збільшити зростання на 10 см? Щоб збільшити зростання, достатньо передусім регулярно займатися вправами для випрямлення хребта, а також переглянути стиль одягу. Слідкуйте за здоров'ям. Випряміть спину. Зміцнюйте м'язи живота.

Що означає сое за панченковим

ШОЕ (швидкість осідання еритроцитів) – показник швидкості поділу крові. Зміну показника ШОЕ необхідно розглядати як скринінговий тест, який не має специфічності при будь-якому захворюванні. Яка норма ШОЕ щодо Панченкова? Нрми