Як вдома зробити безе з білків

Як правильно сушити безе в духовці?

Розігрійте духовку до 100 °C. Застеліть лист пергаментним папером і сформуйте на ньому безе. Поставте лист у духовку на середній рівень на 1–1,5 години. Час приготування залежить від розмірів безе: чим менше, тим швидше будуть готові.

Як зрозуміти що безе готове?

Ви завжди можете з легкістю перевірити готовність, діставши безе з духовки і постукаючи по ньому пальцем. Глухий шарудливий звук свідчить про його повну готовність.

Related Post

Як зробити фотографії коричневими

Як зробити фотографію коричневою у фотошопі? Відкриваємо фотошоп, завантажуємо фото сподіваюся це вміють робити Усе. Створюємо новий коригуючий шар «Кольоровий тон/насиченість», натиснувши на піктограму внизу панелі шару «створити новий коригуючий

Бязь чи бязь гост що краще

Чим відрізняється бязь від бязь гост? Сувора бязь – це щільна, міцна, невибілена, незабарвлена ​​тканина, яку використовують для оббивки меблів та пошиття спецодягу. Вибілена або бязь ГОСТ – щільністю 142

Чим харчується маруся

Прилаштовується за договором відповідального змісту дорослим людям, які готові займатися адаптацією кішки. Маруся стерилізована, щеплена, харчується сухим кормом преміум класу. На чому працює Маруся? Маруся – це голосова помічниця від