Дотримуючись рибу рукою зверху, відтягувати м'ясо та продовжувати відокремлювати кістки ножем по всій довжині: дійшовши до голови, прорізати до самого основи і вирізати у риби хребет так, щоб він майже не захопив м'яса. Відокремлені кістки не варто викидати, з них можна буде зварити бульйон. 4. Повернутися до хвоста.25 лист. 2016р.
Як можна відокремити рибу від кісток?
0:12Кліп, що рекомендується · 59 сек.Як відокремити рибу від кісток для фарширування або котлетПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як почистити рибу Щоб не було кісток?
Рибу очистити від нутрощів, плавників, якщо риба була з головою – видалити голову, добре промити. У каструлі довести воду до кипіння, зняти з вогню та викласти в каструлю рибу. Закрити кришкою та залишити на 1,5-2 хвилини. Вийняти рибу і відокремити від кісток.