Як з пектину зробити сир

Скільки потрібно пепсину на 1 літр молока?

Витрата ферменту при температурі +30ºС та рН молока від 6,5 до 6,6 витрата ренета «Kalase» складе від 15 до 25 мл на 100 л молока. На 1 літр молока витрата ферменту від 4 до 9 крапель. При зберіганні за кімнатної температури до +25ºС активність ферменту знижується на 20% кожні 6 місяців.

Як зробити сир за допомогою ферменту?

Спосіб застосування сичужного ферменту 30 мл: Розчиніть необхідну кількість сичужного ферменту згідно з рекомендованим дозуванням у 50 мл води, додайте в попередньо розігріте до температури 30-40°С молоко. Флакону сичужного ферменту ємністю 30 мл вистачить для згортання 80-100 літрів молока.

Related Post

Тріщина зуба що робити

При появі тріщини на зубі та відсутності можливості негайно звернутися до лікаря, важливо дбайливо прополоскати рот антисептиком (наприклад, Хлоргексидином або Мірамістином). При вираженому болю можна прийняти Ібупрофен чи Кетанов. Бажано

Як зняти головку уаз змз 409

Який момент затягування гбц ЗМЗ 409? Двс 409 Євро-3. Прокладання металопакету. У дитературі з ремонту, мабуть написаної ще до Е-3, написано момент затяжки ГБЦ 13-14.5кг, в інеті зустрічається інформація –

Технологія crystal uhd або qled що краще

У чому різниця між QLED та UHD? Він має більш глибокий чорний колір та більш високий коефіцієнт контрастності, споживає менше енергії, пропонує кращі кути огляду та більш тривалий термін служби.