Як засушити гарбуз в електросушарці в домашніх умовах смачно та швидко

Як правильно сушити гарбуз в Електросушарку?

При температурі 60-65 ° С сушіть м'якоть гарбуза до готовності. Залежно від потужності електросушарки на це може піти від 15 до 24 години. Перевертайте гарбуз раз на кілька годин, щоб вона не прилипала до ґрат.

Як смачно сушити гарбуз?

Сушіння відбувається у два етапи:

  1. Перші 5 годин гарбуз необхідно сушити за температури 55 – 60 градусів. Після чого часточки перевертають і дають їм повністю охолонути.
  2. На заключному етапі температуру підвищують до 75 – 80 градусів і продовжують сушіння до повної готовності.

Related Post

Як зробити в майнкрафті синій динаміт

Як зробити потужний динаміт у майнкрафті? За якою командою вибух буде особливо сильним? Змінити силу ТNТ можна лише за допомогою модифікацій чи дата паків. Командою можна змінити лише час до

Чим корисна вода відео

Яку користь приносить вода організму? Вода необхідна транспортування поживних речовин, і кисню всім клітин тіла. Вона допомагає перетворювати їжу в енергію та засвоювати поживні речовини. Вода підтримує стабільність температури тіла

Коли міняти щітки склоочисника

Як часто треба міняти двірники: замінювати щітки раз на 4 або 8 місяців; або змінювати їх перед початком зимового та літнього сезону; а також дуже важливо встановити нові щітки після