Подрібнену чагу в пропорції 1:5 заливають окропом, настоюють у термосі 2 години та п'ють по півсклянки за 30 хвилин до їди..18 вер. 2021 р.
Як правильно заварювати гриб чагу у термосі?
Для того щоб заварити чай у термосіпотрібно довести воду до 75-80 градусів. Потім взяти близько 50 грам меленої чаги і насипати в термос. Заповнити термос гарячою водою (бажано 300 мл, але все залежить від розміру термоса) і відразу ж закрити кришку.
Як правильно заварювати та пити гриб чага?
Спосіб приготування та застосування: 1-2 год. ложки сировини залити 1 склянкою (200 мл) окропу, настояти 30-35 хвилин. Приймати: дорослим по півсклянки (100 мл) 2 рази на день під час їжі. Тривалість прийому – 1,5-2 місяці.