Як зняти голову самогону

Як відокремити голову та хвіст біля самогону?

Як тільки вміст спирту опускається до 40°, відбір тіла припиняють далі відбирають хвостиякі не виливають, а просто відокремлюють в іншу ємність. Згодом їх можна розвести з водою і дотиснути з них ще кілька етилового спирту.

Скільки потрібно знімати голів із самогону?

Відбір голів із цукру. Експериментально виведена оптимальна кількість – 60-100 мл з кожного кілограма цукру, що перебродив. Бажано прибирати по 30-50 мл на кожній перегонці (першій та другій).

Related Post

Як зняти фільм без камери

Як зняти свій фільм у домашніх умовах? Як зняти свій фільм без грошей та зв'язків? Покрокова інструкція режисера Микити Лаврецького Визначтеся з жанром і придумайте оригінальну ідею — справді оригінальну

Як зробити соуси при панкреатиті

Що приготувати при панкреатиті? Що можна, можливо є при панкреатиті нежирні сорти м'яса та птиці (курка, баранина, телятина, кролик, індичка) – м'ясо потрібно готувати на пару або варити, якщо є

Як зробити м'ясні джерки

Скільки виходить Джерков із 1 кг м'яса? "Джерки" від "Поліських Делікатесів" – це якісна, підготовлена ​​свинина, а не відходи. Нарізавши дрібними скибочками, приправляємо її спеціями та сиром Пармезан. Сушимо при