Як зняти ручку склопідйомника камаз 53501

Як зняти ручку склопідйомника камаз?

Акуратно встановити плоску викрутку між шайбою ручки і її клямкою, завдяки якій бічне скло машини приводиться в дію. Тепер підтягніть викруткою і потихеньку відіжміть клямку, далі потягніть її на себе, після чого несправна ручка дуже легко вискочить зі свого «законного місця».

Як зняти ручку Камаз?

Помістіть Вашу викрутку між шайбою та клямкою. При цьому клямку підчіпають і віджимають від поверхні таким чином, щоб потім її можна було легко прибрати. Для цього засувку потягніть на себе, і ручка швидко відійде.

Related Post

Як підключити маршрутизатор до комп'ютера за кабелем

Для підключення по кабелю вставте один його кінець у LAN-порт роутера, а інший – у мережну карту комп'ютера. Щоб підключитися до бездротової мережі, відкрийте список Wi-Fi на своєму комп'ютері (значок

Коли утворюється п зв'язок

Пі-зв'язок (π-зв'язок) – ковалентний зв'язок, що утворюється перекриттям атомних p-орбіталей орбіталей Орбіталь – у багатоелектронній системі – математична функція, що не залежить від спина, що описує рух електрона і використовується

Як підключити з телефону муз центр usb

Вам знадобиться USB-MicroUSB-кабель (у більшості моделей сучасних смартфонів такий кабель йде в комплекті). Після підключення виберіть у налаштуваннях музичного центру джерело сигналу USB, а на телефоні активуйте режим синхронізації даних.