Як зняти ручник на ниві 21213

Як послабити ручник на ниві?

Ліземо під машину, шукаємо ближче до "хвоста" трос ручника. Шукаємо трос. Зачищаємо різьблення кар-щіткою, пирскаємо на будь-який WD-40, розконтриваємо гайки двома ключами на "13" і підтягуємо. Періодично прокручуючи колеса, дивимося, чи слухаємо шоркати колодки, як почали, послаблюємо трохи до зникнення звуку.

Що робити, якщо заклинив трос ручника?

Вирішити проблему із заблокованим ручним гальмом можна одним із трьох способів:

  1. провести діагностику та усунути несправність самостійно;
  2. викликати евакуатор, щоб відвезти авто в майстерню – знадобиться складне навантаження з підкатними візками або навіть кран-маніпулятор.
  3. викликати майстра місце поломки.

Related Post

Іп самозайнятий що може робити

по самозайнятому є суттєві обмеження за видами діяльності, що здійснюється — він може тільки продавати товари власного виробництва, надавати послуги, виконувати роботи, здавати в оренду житлові приміщення.14 ​​квіт. 2023р. Чим

Як можна зламати гугл акаунт

Що можна зробити знаючи чужий обліковий запис Google? Що можна, можливо дізнатися за допомогою GHunt: Ім'я власника облікового запису Час останньої зміни профілю Google ID. Використовувані послуги (Google Photos, YouTube,

Як обрізати фуксію на зиму в домашніх умовах швидко

Чи можна обрізати фуксію восени? потрібно проводити зимову обрізку для тих рослин, у яких цвітіння триває до пізньої осені, крім цього, зимові обрізки виконуються обов'язково перед відправкою квітки на зимівлю..