А ось вироби в натуральній оболонці чистити заздалегідь не потрібно. Та й після варіння її можна не знімати, адже воно їстівне. Щоб плівка не лопнула, проколіть її в кількох місцях зубочисткою. Заморожені сосиски не потрібно попередньо розморожувати.11 лист. 2020 р.
Як очистити ковбасу у натуральній оболонці?
Якщо цей спосіб не допоміг – обдайте кінець палиці окропом. Потім підчепіть шкірку і зніміть її. А можна потримати ковбасу над гарячою парою – шкірка потім добре знімається. Сиров'ялену ковбасу можна покласти на 30 хвилин у морозильну камеру, а потім оболонка швидко знімається.
Як легко зняти шкірку з ковбаси?
0:00Рекомендований кліп · 46 сек.Як швидко та легко почистити сирокопчену ковбасу. – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу