Як зробити білкову глазур для торта

Як зробити білу глазур на торт?

Все, що вам потрібно – це довести до кипіння трохи молока, додати|добавляти| в нього цукрову пудру і пару хвилин проварити. Охолоджену масу можна використовувати для покриття кексів, печива, пряників.

Скільки часу застигає білкова глазур?

глазур швидко висихає і не липне – буквально хвилин через 10 вона візьметься зверху скоринкою, через 3-4 години затвердіє повністю (якщо шар дуже товстий, то сохнути буде довше, а якщо тоненький, то швидше);

Related Post

Молоко згущене або згущене як правильно

У різних словниках різне написання, як правильно: згущене молоко чи згущене молоко? Дякую. Правильно: згущене молоко. Як правильно писати згущене молоко? Довідково-інформаційний портал «Російська мова» зазначає, що це причастя (віддієслівне

Як стати більш сконцентрованим

Як підвищити рівень концентрації? 11 простих порад, як покращити концентрацію уваги Визнач, на чому тобі найскладніше концентруватися Біжи від багатозадачності Викидай із голови непотрібні думки Плануй та записуй Тренуй пам'ять

Що робити, якщо корова з'їла

Що буде, якщо корова з'їла? Корова – жуйна тварина, її шлунок складається з кількох відділів. Мікроорганізми, що їх населяють, не впораються з переробкою плаценти. З'їдений послід викличе тимпанію (здуття) рубця,