Як зробити бісквіт м'яким та соковитим

Що зробити, щоб бісквіт не засох?

Після приготування бісквіт завжди рекомендується відправити у холод на 6-12 годин. Цей час необхідний коржам, щоб дозріти. Якщо вам потрібно, щоб основа для торта полежала ще трохи, досить просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою до 5 діб.

Скільки має відпочивати бісквіт?

У середньому достатньо 6-8 годин, з яких: 10-15 хвилин бісквіт повинен остигати у формі; близько години охолоджуватися на ґратах при кімнатній температурі; решта часу лежати в холодильнику, загорнутий у харчову плівку.

Related Post

З чого роблять шурпу

Що входить у приправу для Шурпи? Приправа для шурпи – комбінація трав і спецій, що підходить для особливого наваристого супу, популярного на Близькому Сході. Як правило, в цю страву кладуть

Як правильно обкатати новий штиль 180

Чи потрібно обкатувати нові бензопили STIHL? Ні! При введенні в експлуатацію нової бензопили STIHL не потрібно проводити будь-які спеціальні маніпуляції з Вашою пилкою, такі як відпрацювання бачка палива на неодружених

Як швидко вирішити магічний квадрат

Як правильно розв'язати магічний квадрат? Як вирішувати магічні квадрати? Вирішити магічний квадрат заповнити порожні осередки так, щоб сума чисел по будь-якій горизонталі, по вертикалях та діагоналях була однаковою. Скільки магічних