Змастити край келиха, завширшки 1 см, соком лимона. Перевернути келих і обережними обертальними рухами занурити край у цукровий пісок на тарілці. Цукор краще використовувати дрібний. Не вдавлюйте край келиха занадто глибоко в цукор, оскільки це може призвести до утворення псуючих грудочок.
Як зробити солону кромку на келиху?
А зробити таку крайку дуже легко: краї келиха потрібно змастити часточкою лимона або лайма, і занурити келих «вгору дном» у блюдце з розсипаною сіллю.
Як зробити обідок із цукру?
Зробити його дуже просто: зовнішній край чарки змащують по колу шириною близько 1 см часточкою лимона або апельсина, або змочують іншою рідиною, а потім занурюють у цукор чи сіль. Зайвий цукор струшують – І обідок готовий: можна наливати в чарку коктейль. Такий бодок схожий на смужку інею чи снігу.