Як зробити домашній сир у духовці

Яка температура потрібна для приготування сиру?

Після того, як молоко сквасіло, необхідно його підігріти на маленькому вогні до відділення сироватки або мінімум до +60°С. Чим інтенсивніше нагрівання і вище температура, тим твердіше і сухіше вийде сир.

Яким має бути домашній сир?

У хорошого сиру теплий, біло-кремовий колір, що не віддає зеленню або синій. На смак якісний сир не кислить і не гірчить. Запах у якісного сиру приємний, також без кислинки. Гарний сир однорідний, не розшаровується, має ніжно-маслянисту консистенцію, не рідку, але й не надто суху.

Related Post

На чому краще вчитися грати хлопчику

На якому інструменті краще вчитися гратись? Найкраще вибрати для навчання інструмент, який можна без проблем купити або взяти в оренду. Ідеальним варіантом стануть гітара, фортепіано, скрипка, баян, барабани. Який інструмент

Як правильно заморозити печінку?

На свинячій печінки плівки немає і ніяких додаткових дій після розморожування робити не потрібно. Скласти печінка у щільний поліетиленовий пакет, випустити повітря, добре закрити та підписати етикетку, де вказати яка

Як зробити полуничну настоянку

Як процідити полуничну настоянку? Напій проціджуємо через марлю складену в 2 рази і виливаємо в скляну пляшку в якій зберігатимемо настоянку. Закриваємо щільною кришкою. І звісно, ​​дегустуємо. Частуйтесь! Скільки наполягати