Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковиті.2 квіт. 2023р.
Як зробити, щоб фарш не був сухим?
Обов'язково додавайте яйце в фарш. А якщо фарш сухий, то не ціле яйце, а лише збитий яєчний білок. Можна, можливо додати ще ложку сметани чи вершків. Повітряності фаршу додасть товчена відварена картоплина.
Навіщо у фарш додають олію?
Якщо маса здається сухою, то можна при прокручуванні додати 100 грам вершкового. олії – це додасть соковитості. Потім потрібно додавати потроху води та збивати масу руками – завдяки цьому фарш насичується киснем і стає пишним.