Киньте мигдаль у киплячу воду на 55-60 секунд, щоб розм'якшити його. Чи не перетравлюйте. Бланшування мигдалю в гарячій воді впливає на горіхи достатньо, щоб послабити їх шкірки, а короткий термін кипіння утримає горіхи від придбання м'якості. 2018р.
Як розм'якшити горіх?
Для цього замочіть потрібну вам кількість горіхів у холодній воді на 8 або більше годин. Можна використати некип'ячену воду з-під крана. На якість горіхів це ніяк не вплине. Після цього злийте воду та ретельно просушіть горіхи на паперовому рушнику.
Скільки часу потрібно замочувати мигдаль?
Мигдаль, пекан, макадамія, бразильський горіх – 8 – 12 годинзі зміною води. Для кеш'ю – 3-6 годин. Однак, якщо перетримати, у цих горіхів зіпсується смак. Зберігати горіхи після замочування необхідно у холодильнику.