Як правильно смажити картоплю з грибами?
- Гриби добре промити та просушити. …
- Очистити цибулину, нарізати кубиками.
- Картоплю вимити, почистити та розрізати на бруски.
- Вилити олію на сковороду, розігріти.
- Пересипати в сковороду цибулю і обсмажувати, помішуючи, поки вона не набуде золотистого відтінку.
- Покласти гриби, смажити протягом 5 хвилин.
Які гриби можна смажити з картоплею?
До картопля можна додавати будь-які гриби. Печериці та гливи, а також білі, підберезники та подосиновики можна використовувати без попередньої обробки. А ось інші лісові гриби рекомендують спочатку відварити в підсоленій окропі протягом 20-30 хвилин, щоб з них пішла гіркота.