Як зробити кабачкову ікру інгредієнти.

Як приготувати кабачкову ікру?

Приготування:

  1. Кабачки та часник пропустити через м'ясорубку.
  2. У каструлю влити трохи олії, розігріти.
  3. Покласти кабачкову масу, додати сметану, томатну пасту, сіль, цукор, перець, олію.
  4. Все перемішати та варити на повільному вогні 1,5 години, помішуючи.
  5. Наприкінці варіння влити оцет, перемішати.

Скільки цукру в кабачковій ікре?

Олія соняшникова – 138 гр. Сіль – 21 гр. Цукор – 85 гр.

Related Post

Як правильно користуватися додатком крокомір

Зазвичай достатньо натиснути клавішу «Старт», покласти телефон у кишеню та розпочати рух. додаток реєструватиме кожне ритмічне коливання для запису кількості кроків. Після прогулянки необхідно знову відкрити додаток, Натиснути клавішу «Стоп»

Що краще бри або камамбер

Камамбер у кілька разів жирніший за бри. Ця якість робить його більш тягучим, пластичним, добре плавиться і тягнеться в розплавленому вигляді, тому його часто використовують для запікання. У чому різниця

Як стати кандидатом майстра спорту з боксу

Для отримання розряду Кандидат в майстри спорту з боксу потрібно стати переможцем: республіканського, крайового, обласного турніру (мінімум 8 учасників у вазі, із них 2 КМС); територіальної першості країни, чемпіонаті Москви