Як зробити капусту по грузинськи червону

Скільки солі та цукру на 1 кг капусти?

Для засолювання капусти з розсолом у розрахунку на 1 кг потрібно 0,75 л води, 1 ст. л солі, 1 ст. л цукру. При засолюванні капусти цілими качанами діаметром до 30 см можна використовувати від 250 г солі до 400 г солі на 10 л води.

Скільки солі на 1 л води при квашенні капусти?

Інгредієнти для "Квашена капуста": Вода – 1 л Сіль – 2 ст. л. Цукор – 1 ст.

Related Post

Як користуватися апаратом торнадор для хімчистки

Натисніть на важіль подачі стисненого повітря і утримуйте його до того моменту, коли металева трубка набере максимальні оберти (розкрутиться). Поступово почніть відкривати краник подачі хімії, як тільки ви побачили появу

Як швидко відростити волосся вдома

Як прискорити ріст волосся у домашніх умовах? Ми відібрали 8 способів, які можуть спрацювати для потенційного прискорення росту волосся. Слідкуйте за кінчиками волосся … Використовуйте олії … Придивіться до відходу

Як зробити яскравий борщ

Як підсилити колір борщу? Майже наприкінці приготування борщу натріть буряк, збризкайте його лимонною кислотою або оцтом і покладіть у каструлю з борщем. Варіть ще приблизно 5 хв. Так колір блюда