Як зробити хурму

Як зробити хурму смачною?

Замочити хурму на 9-12 годин у теплій воді(30*-39*). Завдяки замочування речовини (таніни), які роблять хурму терпкою, підуть з фрукта і вона стане солодкою. Залити ягоди алкоголем або наколоти їх голкою. Покласти хурму в один пакет разом з яблуками або помідорами, а ще краще з перестиглими бананами.Похожі

Як найкраще є хурму?

Як з'їсти хурму Так, у стиглих можна зрізати шкірку і їсти м'якоть ложкою або підрізати підставу, щоб хурма як би «стояла», і виїсти м'якоть. Тверді зручніше нарізати ножем на скибочки, розтягнувши таким чином задоволення від поїдання цієї ароматної ягоди.

Related Post

Як підключити короткий номер від мегафону

Управління послугою Підключити або вимкнути послугу, а також керувати настройками можна у додатку Мегафона на сторінці Ще → Додаткові номери. Можна також скористатися командою *480# або зателефонувати на безкоштовний номер

Які краще нарощувати вії і на що

Яке нарощування вій найкраще? Існують загальні правила вибору: для маленьких очей чи великих округлих очей не використовують довгі волокна. для глибоко посаджених очей не використовують короткі волокна. для створення натурального

Амоксицилін та азитроміцин що краще при ангіні

Який ефективний антибіотик при ангіні? Найкращі антибіотики при ангіні: Макроліди Пеніцилінові Комбіновані (пеніцилінові+клавуланова кислота) Цефалоспоринові Тетрациклінові Чи можна приймати амоксицилін при ангіні? Як правило, лікарі рекомендують цей препарат для лікування